Це солодке святкове печиво - улюблена всіма індійцями Солодкість, яка легко, швидко і у великій кількості готується в честь всіх свят. Тим більше, що її навіть не потрібно пекти! Відчуйте Індійську солодкість у себе вдома!
Склад:
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 склянки води
- 3 столові ложки сухого молока
- 1 стакан суміші різних горіхів (волоські, мигдаль, кеш'ю, арахіс), дрібно нарізаних
- 1/2 склянки хлібних крихт
- 1 столова ложка вершкового масла
- 1/2 чайної ложки ванілі
Спосіб приготування:
- У каструльці змішайте воду і цукор, доведіть до кипіння, розмішайте, щоб цукор повністю розчинився, і зніміть з вогню.
- Додайте сухе молоко, горіхи, хлібні крихти, вершкове масло і ваніль. Ретельно перемішуйте, поки суміш не буде нагадувати рідке тісто.
- Поки суміш ще гаряча, викладіть її на змащену маслом поверхню шаром в 1,5-2 сантиметри, наріжте на квадратики. Подавайте Індійську солодкість теплою або охолодіть до кімнатної температури.