Це солодке святкове печиво — улюблена всіма індійцями Солодкість, яка легко, швидко і у великій кількості готується в честь всіх свят. Тим більше, що її навіть не потрібно пекти! Відчуйте Індійську солодкість у себе вдома!

Склад:

  • 1/2 склянки цукру
  • 1/2 склянки води
  • 3 столові ложки сухого молока
  • 1 стакан суміші різних горіхів (волоські, мигдаль, кеш’ю, арахіс), дрібно нарізаних
  • 1/2 склянки хлібних крихт
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1/2 чайної ложки ванілі

Спосіб приготування:

  • У каструльці змішайте воду і цукор, доведіть до кипіння, розмішайте, щоб цукор повністю розчинився, і зніміть з вогню.
  • Додайте сухе молоко, горіхи, хлібні крихти, вершкове масло і ваніль. Ретельно перемішуйте, поки суміш не буде нагадувати рідке тісто.
  • Поки суміш ще гаряча, викладіть її на змащену маслом поверхню шаром в 1,5-2 сантиметри, наріжте на квадратики. Подавайте Індійську солодкість теплою або охолодіть до кімнатної температури.