Цей Овочевий салат з авокадо - класика кубинської кухні. Для додання яскравості за бажанням додайте в нього ананас, свіжий або консервований, нарізаний кубиками.
Склад:
Для салату:
- 4-6 великих салатних листя, обполоснути холодною водою і висушених
- 4 середніх стиглих авокадо (вони повинні бути досить м'які, але вм'ятин від пальців залишатися не повинно)
- 1 маленька червона цибулина, очищена і нарізана тонкими кільцями
Для заправки:
- 3 столові ложки оливкової олії
- 3 столові ложки червоного винного оцту
- 1 щіпка солі
Спосіб приготування:
- Розкладіть салатні листя на блюді або великій тарілці.
- Авокадо очистіть від шкірки і наріжте клинами. Розкладіть зверху салатного листя. Потім покладіть кільця цибулі зверху авокадо.
- У маленькій мисочці ретельно перемішайте оливкова олія і винний оцет. Салат посипте сіллю, збризніть сумішшю оливкового масла і оцту. Злегка охолодіть Овочевий салат з авокадо і подавайте.