Індійські мусульмани за традицією їдять Пудинг з вермішелі вночі після закінчення Рамадана. Для приготування краще використовувати найтоншу і дрібну вермішель.
Склад:
- 100 грам вермішелі
- 1 столова ложка вершкового масла
- 1/2 склянки родзинок
- 1/2 склянки мигдалю, тонко нарізаного (можна використовувати горішки кеш'ю)
- 2,5 склянки молока
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 чайної ложки кардамону, меленого
Спосіб приготування:
- Якщо ви використовуєте довгу тонку вермішель, поламайте її на шматочки по 10 сантиметрів. У великій каструлі розтопіть вершкове масло на вогні вище середнього, обсмажте в ньому вермішель, родзинки і мигдаль до золотистого кольору.
- Додайте молоко і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте близько 10-ти хвилин, поки вермішель не стане м'якою.
- Вмішайте цукор і кардамон, зніміть каструлю з вогню і дайте трохи настоятися, поки пудинг не загусне. Подавайте Пудинг з вермішелі теплим.
Спробуйте також індійський рисовий пудинг з горіхами і пудинг з рису з кубинського рецептом.