Індійські мусульмани за традицією їдять Пудинг з вермішелі вночі після закінчення Рамадана. Для приготування краще використовувати найтоншу і дрібну вермішель.

Склад:

  • 100 грам вермішелі
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1/2 склянки родзинок
  • 1/2 склянки мигдалю, тонко нарізаного (можна використовувати горішки кеш’ю)
  • 2,5 склянки молока
  • 1/2 склянки цукру
  • 1/2 чайної ложки кардамону, меленого

Спосіб приготування:

  • Якщо ви використовуєте довгу тонку вермішель, поламайте її на шматочки по 10 сантиметрів. У великій каструлі розтопіть вершкове масло на вогні вище середнього, обсмажте в ньому вермішель, родзинки і мигдаль до золотистого кольору.
  • Додайте молоко і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте близько 10-ти хвилин, поки вермішель не стане м’якою.
  • Вмішайте цукор і кардамон, зніміть каструлю з вогню і дайте трохи настоятися, поки пудинг не загусне. Подавайте Пудинг з вермішелі теплим.

Спробуйте також індійський рисовий пудинг з горіхами і пудинг з рису з кубинського рецептом.