Рисова локшина у В'єтнамі також називається рисовими паличками. Як варити рисову локшину зазвичай описано на упаковці, але не завжди є переклад на російську мову Варити рисову локшину дуже легко, зварена, вона може бути додана в супи, будь-які смажені або тушковані блюда. У в'єтнамській кухні є салат з рисовою локшиною - рисову локшину подають холодною з холодними овочами і гарячим м'ясом, викладеним зверху.
Склад:
- 3 склянки води
- 200 грам рисової локшини
Спосіб приготування:
- У великій каструлі доведіть до кипіння воду на сильному вогні, додайте рисову локшину і знову доведіть до кипіння.
- Зменшіть вогонь до середнього і варіть локшину, не накриваючи кришкою, 5 хвилин до м'якості. Промийте рисову локшину в друшляку під проточною водою, дайте воді трохи стекти.