Рисова локшина у В’єтнамі також називається рисовими паличками. Як варити рисову локшину зазвичай описано на упаковці, але не завжди є переклад на російську мову Варити рисову локшину дуже легко, зварена, вона може бути додана в супи, будь-які смажені або тушковані блюда. У в’єтнамській кухні є салат з рисовою локшиною — рисову локшину подають холодною з холодними овочами і гарячим м’ясом, викладеним зверху.

Склад:

  • 3 склянки води
  • 200 грам рисової локшини

Спосіб приготування:

  • У великій каструлі доведіть до кипіння воду на сильному вогні, додайте рисову локшину і знову доведіть до кипіння.
  • Зменшіть вогонь до середнього і варіть локшину, не накриваючи кришкою, 5 хвилин до м’якості. Промийте рисову локшину в друшляку під проточною водою, дайте воді трохи стекти.