Гострий Салат з куркою і капустою, прикрашений смаженим арахісом - одночасно легкий і ситний.
Склад:
- 2 курячі грудки або 1 філе, без шкірки
- 2 склянки капусти, подрібненої
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/8 чайної ложки червоного перцю чилі, меленого
- 1/2 склянки смаженого арахісу
- 3 столові ложки соку лайма чи соусу Нуок чам
Спосіб приготування:
- Сполосніть куряче м'ясо під холодною проточною водою і просушіть паперовим рушником. Покладіть м'ясо у велику каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою і варіть близько 20-ти хвилин.
- Викладіть курку на блюдо і дайте охолонути 15 хвилин. Коли вона досить охолоне, поріжте на дрібні шматочки. Змішайте курку і капусту в великій мисці.
- У маленькій мисочці змішайте сік лайма чи Нуок чам, сіль і червоний перець чилі. Полийте вийшла заправкою салат і гарненько його перемішайте.
- Викладіть салат з куркою і капустою в Блюда, прикрасьте арахісом і подавайте.
Спробуйте також обладнаний в'єтнамський салат з креветок з овочами.