Гострий Салат з куркою і капустою, прикрашений смаженим арахісом — одночасно легкий і ситний.

Склад:

  • 2 курячі грудки або 1 філе, без шкірки
  • 2 склянки капусти, подрібненої
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/8 чайної ложки червоного перцю чилі, меленого
  • 1/2 склянки смаженого арахісу
  • 3 столові ложки соку лайма чи соусу Нуок чам

Спосіб приготування:

  • Сполосніть куряче м’ясо під холодною проточною водою і просушіть паперовим рушником. Покладіть м’ясо у велику каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою і варіть близько 20-ти хвилин.
  • Викладіть курку на блюдо і дайте охолонути 15 хвилин. Коли вона досить охолоне, поріжте на дрібні шматочки. Змішайте курку і капусту в великій мисці.
  • У маленькій мисочці змішайте сік лайма чи Нуок чам, сіль і червоний перець чилі. Полийте вийшла заправкою салат і гарненько його перемішайте.
  • Викладіть салат з куркою і капустою в Блюда, прикрасьте арахісом і подавайте.

Спробуйте також обладнаний в’єтнамський салат з креветок з овочами.