Завдяки незвичайному рецепту ці Свинячі відбивні в клярі виходять соковитими і дивно смачними, а на приготування йде зовсім небагато часу.
Склад:
- 1/2 кілограма свинячої вирізки
- 2 яйця
- 1 склянка борошна
- 1 стакан панірувальних сухарів
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/2 чайної ложки перцю
- 1/2 чайної ложки спецій для м'яса
- Рослинна олія для смаження
Спосіб приготування:
- Свинячу вирізку промийте під холодною водою і обсушити паперовим рушником. Наріжте її скибочками завтовшки 7 міліметрів і відбийте молоточком для відбивних.
- У невеликій мисці злегка збийте вінчиком яйця, додайте сіль, перець і спеції, добре перемішайте.
- Приготуйте поруч зі сковородою 3 мисочки: з борошном, з збитим яйцем і з панірувальними сухарями.
- Нагрійте в сковороді трохи олії, обваляйте скибочку свинини по черзі у всіх трьох мисочках: спочатку в борошні, потім в яйці, потім в сухарях, і викладіть на сковороду. Обсмажте відбивну протягом 3-х хвилин, переверніть дерев'яною лопаткою і обсмажте іншу сторону ще 3 хвилини. Аналогічно посмажте інші свинячі відбивні в клярі, доливаючи масло в сковороду в міру необхідності.
Спробуйте також свинячі відбивні з грибами за італійським рецептом і свинячі відбивні з яблуками по французькому рецептом.