Свинячі відбивні в клярі

Завдяки незвичайному рецепту ці Свинячі відбивні в клярі виходять соковитими і дивно смачними, а на приготування йде зовсім небагато часу.

Склад:

  • 1/2 кілограма свинячої вирізки
  • 2 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 стакан панірувальних сухарів
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки перцю
  • 1/2 чайної ложки спецій для м’яса
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

  • Свинячу вирізку промийте під холодною водою і обсушити паперовим рушником. Наріжте її скибочками завтовшки 7 міліметрів і відбийте молоточком для відбивних.
  • У невеликій мисці злегка збийте вінчиком яйця, додайте сіль, перець і спеції, добре перемішайте.
  • Приготуйте поруч зі сковородою 3 мисочки: з борошном, з збитим яйцем і з панірувальними сухарями.
  • Нагрійте в сковороді трохи олії, обваляйте скибочку свинини по черзі у всіх трьох мисочках: спочатку в борошні, потім в яйці, потім в сухарях, і викладіть на сковороду. Обсмажте відбивну протягом 3-х хвилин, переверніть дерев’яною лопаткою і обсмажте іншу сторону ще 3 хвилини. Аналогічно посмажте інші свинячі відбивні в клярі, доливаючи масло в сковороду в міру необхідності.

Спробуйте також свинячі відбивні з грибами за італійським рецептом і свинячі відбивні з яблуками по французькому рецептом.