Майже солодка Свинина з ананасами і болгарським перцем По-китайськи - найбільш популярне і улюблене блюдо в ресторанах китайської кухні по всьому світу. Готується швидко, але м'ясо виходить ніжним. Свинина з ананасами по-китайськи відмінно поєднується з локшиною або рисом.
Склад:
- 450 грам нежирної свинини
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
- 1 столова ложка цукру
- 1/2 склянки ананасового соку з банки консервованих ананасів
- 4 столові ложки рослинної олії
- 1 стакан зеленого болгарського перцю, дрібно порізаного
- 1/2 склянки моркви, нарізаної тонкою соломкою
- 1 стакан шматочків консервованого ананаса
Спосіб приготування:
- Наріжте свинину тонкими шматочками (це зробити легше, якщо свинина злегка подморожена). У мисці змішайте соєвий соус і 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю, викладіть в цю миску свинину, перемішайте і залиште маринуватися.
- В іншій мисочці змішайте залишився кукурудзяний крохмаль з цукром і ананасовим соком, відставте в сторону.
- Рослинна олія нагрійте у великій сковороді або воке, додайте м'ясо і обсмажте протягом 7-ми хвилин, поки м'ясо не побіліє. Потім додайте суміш ананасового соку і добре перемішайте. Викладіть м'ясо з сковороди на тарілку.
- В ту ж сковороду по необхідності додайте рослинне масло, і обсмажте в ній зелений перець, моркву і шматочки ананаса близько 3-х хвилин. Потім змішайте обсмажені овочі з м'ясом. Подавайте Свинину з ананасами по китайськи гарячої.