Найчастіше африканське печиво і бісквіти готуються в сковороді на відкритому вогні. Арахісове печиво - рецепт африканського печива в духовці.
Склад:
- 1/2 склянки маргарину
- 2 столові ложки цукру
- 1/2 склянки арахісу, дрібно посіченою
- 1/2 чайної ложки ванілі
- 1 склянка борошна
- Цукрова пудра для посипання
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 160 градусів. Змастіть деко невеликою кількістю маргарину або збризніть його рослинним маслом.
- Збийте міксером маргарин і цукор в невеликій мисці. Додайте арахіс, ваніль і борошно, гарненько перемішайте. З тіста скачайте руками невеликі кульки по 3 сантиметри в діаметрі.
- Викладіть кульки на деко і випікайте близько 35-ти хвилин. Дістаньте арахісове печиво з духовки і, поки воно ще гаряче, обваляйте в цукровій пудрі. Потім обваляйте ще раз, коли печиво охолоне.