Арахісове печиво

Найчастіше африканське печиво і бісквіти готуються в сковороді на відкритому вогні. Арахісове печиво — рецепт африканського печива в духовці.

Склад:

  • 1/2 склянки маргарину
  • 2 столові ложки цукру
  • 1/2 склянки арахісу, дрібно посіченою
  • 1/2 чайної ложки ванілі
  • 1 склянка борошна
  • Цукрова пудра для посипання

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 160 градусів. Змастіть деко невеликою кількістю маргарину або збризніть його рослинним маслом.
  • Збийте міксером маргарин і цукор в невеликій мисці. Додайте арахіс, ваніль і борошно, гарненько перемішайте. З тіста скачайте руками невеликі кульки по 3 сантиметри в діаметрі.
  • Викладіть кульки на деко і випікайте близько 35-ти хвилин. Дістаньте арахісове печиво з духовки і, поки воно ще гаряче, обваляйте в цукровій пудрі. Потім обваляйте ще раз, коли печиво охолоне.