Порадуйте своїх гостей шашликом з гострою червоної риби. Смак Червоної риби на грилі пряний і запам’ятовується. Всім сподобається, це я вам можу гарантувати!

Склад:

  • 1/2 кілограма філе червоної риби (сьомга, форель, кета)
  • Сік 1 лимона
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1/2 пучка петрушки, дрібно порізаної
  • 2 штуки червоного перцю чилі, дрібно порізаного
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки чорного меленого перцю

Спосіб приготування:

  • Філе риби наріжте прямокутними скибочками і складіть в миску. Додайте сіль, перець, збризніть оливковим маслом і соком лимона, ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 30 хвилин.
  • Поки філе риби маринується, підготуйте вугілля. Викладіть філе риби на решітку. Як варіант можна нанизати філе риби на дерев’яні шпажки або невеликі шампури. Обсмажуйте червону рибу на грилі, часто перевертаючи, до утворення коричневої скоринки.

Спробуйте також білу рибу на вугіллі, замариновану в лимонному соці.