Цей легкий холодний Десерт з мигдалем і фруктами освіжить ваш жаркий напружений день. Фрукти Для десерту з мигдалем можна використовувати абсолютно будь-які, дуже смачно зі свіжими часточками мандарина, очищеними від тонкої білої шкірки.

Склад:

  • 1 пакетик желатину
  • 2 склянки води
  • 1/2 склянки і 3 столові ложки цукру (вони знадобляться нам по-окремо)
  • 1/2 склянки молока
  • 1,5 столові ложки мигдалю, дуже дрібно посіченою
  • 1 стакан будь-яких фруктів, консервованих або свіжих, порізаних дрібними кубиками

Спосіб приготування:

  • У невеликій каструльці розчиніть желатин в 1 склянці води. Поставте її на сильний вогонь і доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте 1/2 склянки цукру і заважайте, поки він не розчиниться. Потім, постійно помішуючи, влийте молоко, додайте 1 столову ложку мигдалю і добре перемішайте.
  • Отриману рідину вилийте в квадратну ємність або розлийте в кубічні формочки для льоду. Дайте охолонути при кімнатній температурі і поставте в холодильник.
  • Для сиропу змішайте 1 склянку води, 3 столові ложки цукру і 0,5 столової ложки мигдалю, нагрійте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки цукор не розчиниться, дайте охолонути при кімнатній температурі.
  • Коли зварений десерт замерзне, наріжте на кубики довільного розміру, викладіть в піалки, зверху викладіть фрукти і полийте сиропом. Десерт з мигдалем і фруктами готовий, насолоджуйтеся!