Для приготування Томатів, фаршировані сиром Фета дуже важливо використовувати самі спілі, самі червоні томати.
Склад:
- 4 середніх червоних томата
- 2 столові ложки зеленої цибулі, дрібно нарізаного
- 2 столові ложки свіжої петрушки, дрібно нарізаною
- 100 грам сиру фета, дрібно покришену
- 1/2 склянки білого хліба, дрібно покришену
- 3 столові ложки оливкової олії
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Акуратно зріжте верхні частини томатів і вискобліте ложкою м'якоть і насіння. М'якоть поріжте на дрібні шматочки, а насіння нам більше не знадобляться.
- У мисочці змішайте м'якоть томатів, зелену цибулю, петрушку, сир фета, хлібні крихти і оливкове масло. Покладіть начинку в томати, викладіть їх в форму для запікання і запікайте 15 хвилин. Подавайте Томати, фаршировані з сиром фета гарячими або теплими.