Я люблю майже всі, що пов’язано із зимою. Я люблю холодну погоду, люблю сніг, який випаде, щоб покрити землю і кору дерев, і я люблю бувати на свіжому повітрі і насолоджуватися цим унікальним часом року. Немає нічого кращого, ніж довга зимова прогулянка або провести кілька годин роблячи снігову бабу з дітьми або друзями. Так як я люблю довго гуляти на свіжому повітрі, іноді замерзаю. Мій улюблений спосіб зігрітися після холодного дня — це насолодитися чашкою гарячого шоколаду.

Я вам розповім про гарячий шоколад, який я так люблю. Мені здається відмінний напій: теплий, кремовий, молочний, і з великою кількістю шоколаду. Що в ньому може не подобається, що? У мене є друзі, які вважають за краще латте або чай. Я не зраджую своєму улюбленого напою. Будь я вдома, на роботі, або в гостях у друзів в місцевому кафе, або відвідаю затишний ресторанчик в Києві де можна випити смачний гарячий шоколад, я завжди буду вибирати тільки його.

Я думаю, частина того, чому я так люблю гарячий шоколад, тому що він нагадує мені про моє дитинство. У мене багато приємних спогадів про маму, яка несла мені чашку гарячого шоколаду після довгого дня на вулиці або іноді, якщо пощастило, вона приносила мені шоколад після того, як я взимку повернувся зі школи. Після того як моя мама змішала всі інгредієнти і приготувала шоколад, я повинен обов’язково додати зефір на вершину. Я любив цю частину. Я міг би прикрасити мою чашку гарячого шоколаду з такою кількістю дрібних Зефіріна, як мені хотілося. Після експериментів над кількістю зефірчіков, я все-таки вибрав їх ідеальне число — тридцять в одній чашці шоколаду. На відміну від більшості людей, число тринадцять стало для мене магічним числом, або, по крайней мере, я завжди відчував чарівництво від того, що в моєму гарячому шоколаді саме тридцять Зефіріна.

Коли я став дорослим, я так само продовжив любити гарячий шоколад, як і раніше. Я люблю приходити додому після довгого дня готувати собі на кухні чашечку улюбленого напою У мене є спеціальний рецепт, який я використовую протягом декількох років, і він просто неперевершений. Друзі та сім’я просили мене поділитися, але я просто не можу змусити себе зробити це. Може бути, коли-небудь я відкрию свій секрет. До тих пір я буду тримати мій рецепт, поки не зрозумію, що пора його розкрити, а поки буду з задоволенням запрошувати рідних на мій ексклюзивний напій. Думаю, кожному потрібно знайти свій ідеальний рецепт і своє кількість Зефіріна.