Чатні — це соус, найчастіше гострий, використовується в якості підливи до різних страв, як звичні нам кетчуп і різні соуси. Гострий чатні з коріандру — це пряний соус, гостроту його можна регулювати за смаком, додаючи більше або менше перцю чилі.

Склад:

  • 3 склянки свіжого листя коріандру, порубаних
  • 1/2 зеленого перцю чилі, дрібно порізаного
  • 2 столові ложки соку лимона
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки кмину, меленого
  • 1/2 чайної ложки чорного меленого перцю

Спосіб приготування:

  • Складіть всі інгредієнти в блендер і збивайте до однорідної маси. Або збивайте в мисці ручним міксером.
  • Перед подачею на стіл викладіть Гострий чатні з коріандру в скляну піалку.

Приготуйте також солодкий яблучний чатні.