Омлети з фермерських продуктів!

Омлет — одна з найпопулярніших і улюблених страв! Полюбилося це блюдо, в тому числі і з-за простоти його приготування!

Однак, в багатьох сім’ях зазвичай готують тільки за класичним рецептом (яйця і молоко) не підозрюючи наскільки ж безліч рецептів існує у улюбленої страви! І найголовніша умова для приготування смачного і корисного омлету, це використання для його приготування свіжих екологічно чистих продуктів. Найкраще для цього використовувати свіжі продукти з фермерських господарств. Використання екологічно чистих продуктів в приготування їжі запорука здоров’я вашої сім’ї і майбутнього потомства. Якщо у вас немає можливості придбати такі якісні продукти харчування, то ви можете це зробити на сайті [link] cezoni.com [/ link] з доставкою додому. І замовлені на сайті продукти відмінно підійдуть для рецептів представлених далі.

1. Омлет в духовці збийте яйця з молоком (можна і з вершками), введіть в омлетну суміш 2 столові ложки борошна (вводити акуратно, помішуючи суміш). Далі на сковороді доведіть омлет до напівготовності, після чого помістіть сковороду в розігріту духовку (до 150-200 градусів). Уже в духовці доведіть омлет до готовності (до утворення рум’яної скоринки). Для любителів сиру, перед відправкою в духовку можна верх омлету закрити шаром тертого сиру!

2. Омлет з шинкою На сковорідці обсмажте шинку і скибочки хліба (хлібні брусочки 2х2х5см) після чого залийте омлетом (яйця з молоком). Цей омлет люблять діти (мабуть через греночек). Якщо немає шинки, то можна і звичайну докторську ковбаску і навіть сосисочки. Вживати омлет потрібно без хліба!

3. Омлет з капустою Відваріть цвітну капусту (але не більше 7 хвилин в киплячій воді). Після отварки, розберіть кольорову капусту на суцвіття. Обсмажте цибулю на вершковому маслі і додайте цвітну капусту (злегка обсмажте капусту не більше 2х хвилин) і залийте омлетной сумішшю, тушкуйте 5 хвилин після зменшіть вогонь і накрийте сковороду кришкою, ще через 5 хвилин вимкніть вогонь! Омлет неймовірно смачний!

4. Омлет з печінкою Відваріть печінка (краще курячу але можна як яловичу так і свинячу), після чого перейдіть печінку на м’ясорубці! На сковороді обсмажте цибулю і прокручену печінку! Посолити поперчити і залити омлетной сумішшю (яйця і молоко). Доведіть омлет до готовності, вимкніть вогонь, накрийте сковороду кришкою і дайте омлету 5 хвилин відпочити під кришкою! При подачі омлету, присипати подрібненим кропом (якщо є маслини, порізати кільцями і хаотично розкидати на сковороді).

5. Омлет на Обід Відваріть будь-які макаронні вироби (локшина, ріжки, макарони). На сковороді обсмажити цибулю і сардельки (можна будь-які ковбасні вироби) після чого додати в сковороду і перемішайте, дайте охолонути, після чого залийте макарони омлетной сумішшю, зверху покласти шар помідорів (кружками по 2 см завтовшки) і засипте товстим шаром тертого сиру, після чого помістити в нагріту (до 200 градусів) духовку! Запікати не більше 15-20 хвилин! Приємного вам апетиту!