Ці кульки - пісочне печиво з корицею. Ароматизувати його можна як корицею, так і апельсиновою цедрою. У Мексиці його часто печуть з подрібненими горіхами.
Склад:
- 1 стакан вершкового масла, розм'якшеного
- 1/2 склянки цукрової пудри
- 1/2 чайної ложки кориці
- 1/2 чайної ложки солі
- 1 чайна ложка ванілі
- 2 склянки борошна
Для посипання:
- 1 склянка цукрової пудри
- 1/2 чайної ложки кориці
Спосіб приготування:
- Вершкове масло міксером збийте з цукром до утворення однорідної кремоподібної маси. Додайте корицю, сіль і ваніль. Постійно перемішуючи, поступово додайте борошно до отримання крутого тіста. На пару годин покладіть тісто в холодильник.
- Розігрійте духовку до 180 градусів, деко змастіть маслом. З тіста скачайте кульки по 3 сантиметри діаметром. Змішайте цукрову пудру і корицю для посипання, обваляйте в ній кульки і викладіть на деко.
- Випікайте 15-20 хвилин, поки печиво злегка не підрум'яниться. Потім печиво з корицею охолодіть і подавайте холодним.