Напій ласси — це холодний індійський напій на основі йогурту з різними смаковими добавками. Щоб приготувати фруктовий ласси, замініть сіль, чилі і кмин в цьому рецепті парочкою бананів, манго або персиків і цукром.

Склад:

  • 1 стакан йогурту без добавок
  • 1,5 склянки крижаної води
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка кмину, меленого
  • 1 зелений чилі, дрібно нарізаний

Спосіб приготування:

  • Складіть всі інгредієнти в блендер і змішуйте близько 15-ти секунд до утворення пінки. Якщо немає блендера, складіть всі інгредієнти в щільно закриту банку і гарненько потрясіть.
  • Перелийте пряний Напій ласси в стакани і тут же подавайте.
  • Солодкий ласси можна прикрасити листочком м’яти.