Рецепт овочевої піци

Рецепт овочевої піци корисний для тих, хто любить правильне харчування, постійно стежить за своїм здоров’ям, дуже любить вегетаріанську кухню або просто любить добре і смачно поїсти, тому що блюдо це дуже смачне і урізноманітнює ваш звичний вже неабияк задовго ваш домашній стіл. Також блюдо рекомендовано хворим на цукровий діабет або тим хто схильний до цього важкого захворювання, як ефективного профілактичного засобу. Хоча це блюдо цілком можна подавати і на святковий стіл, тому що блюдо дуже красиве. Природно Ситне і смачне. Це не звична піца, в звичайному нашому розумінні, тому що там немає основного і звичного для всіх мучного коржа для піци. Але тим не менш, назва це страви саме таке. Овочева піца.

Інгредієнти для приготування овочевої піци:

— один кабачок середній або гарбуз маленька (можна обидва цих інгредієнта взяти разом);
— одна морква (велика або середня);
— два солодких перцю;
— один — два помідори;
— цибуля (краще червоний) одна цибулина;
— твердий сир сто грам;
— сіль і перець мелений на ваш смак;

Готуємо смачну овочеву піцу:

Спочатку моєму, потім трохи просушують приготовані нами овочі — кабачки і гарбузи. Кабачок або гарбуз необхідно натерти краще на крупній тертці, видаливши попередньо з них клейковину з кісточками і очистивши їх від шкірки, морква так само необхідно натерти на крупній тертці, перець необхідно порізати великими шматочками або великими кільцями, помідори потрібно нарізати так само великими кільцями або часточками , цибулину так само необхідно очистити, нарізати тонко кільцями або на ваш розсуд півкільцями. Після чого необхідно викласти всі приготовані нами овочі на деко за списком шарами. Після чого необхідно посолити і поперчити за смаком наше блюдо. Далі потрібно натерти сир на крупній тертці, посипати зверху наше блюдо і за смаком посолити. І тільки після цього поставити нашу піцу духову шафу на двісті градусів, і запікаємо її півгодини.