Цей легкий і швидкий Салат із сирої моркви можна подавати до м’яса, до рисової локшини, або як самостійну страву, приправлене соусом Нуок чам.

Склад:

  • 2 склянки води
  • 4 столові ложки білого оцту
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка солі
  • 4-5 штук середньої моркви, очищеної

Спосіб приготування:

  • У маленькій мисочці змішайте воду, оцет, цукор і сіль. Ретельно перемішуйте, поки цукор і сіль не розчиняться.
  • Моркву натріть на середній терці. Залийте морква маринадом, накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.
  • Злийте маринад через друшляк, зігрійте морквяний салат до кімнатної температури. Подавайте салат із сирої моркви в індивідуальних піалках.