Цей легкий і швидкий Салат із сирої моркви можна подавати до м'яса, до рисової локшини, або як самостійну страву, приправлене соусом Нуок чам.
Склад:
- 2 склянки води
- 4 столові ложки білого оцту
- 2 столові ложки цукру
- 1 столова ложка солі
- 4-5 штук середньої моркви, очищеної
Спосіб приготування:
- У маленькій мисочці змішайте воду, оцет, цукор і сіль. Ретельно перемішуйте, поки цукор і сіль не розчиняться.
- Моркву натріть на середній терці. Залийте морква маринадом, накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.
- Злийте маринад через друшляк, зігрійте морквяний салат до кімнатної температури. Подавайте салат із сирої моркви в індивідуальних піалках.