Райт в Індії називають салати, заправлені йогуртом без смакових добавок. Як все страви індійської кухні, цей салат з м’ятою гострий, завдяки вмісту червоного перцю чилі. Відповідно, якщо ви не дуже любите гострі страви, використовуйте для Салата з м’ятою трошки менше перцю чилі.

Склад:

  • 3 склянки йогурту без добавок
  • 1 середній огірок, очищений і дрібно нарізаний
  • 3 столові ложки свіжого листя м’яти, дрібно нарізаних
  • 1/2 чайної ложки кмину, меленого
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/2 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1/8 чайної ложки червоного перцю чилі, меленого

Спосіб приготування:

  • У мисці збийте йогурт віночком, поки він не почне загусати. Додайте огірки, м’яту, кмин, сіль і перець, перемішайте.
  • Накрийте миску кришкою і поставте райт в холодильник мінімум на 1 годину. Подавайте Салат з м’ятоюХолодним.

Спробуйте також райт з бананом.