Райт в Індії називають салати, заправлені йогуртом без смакових добавок. Як все страви індійської кухні, цей салат з м'ятою гострий, завдяки вмісту червоного перцю чилі. Відповідно, якщо ви не дуже любите гострі страви, використовуйте для Салата з м'ятою трошки менше перцю чилі.
Склад:
- 3 склянки йогурту без добавок
- 1 середній огірок, очищений і дрібно нарізаний
- 3 столові ложки свіжого листя м'яти, дрібно нарізаних
- 1/2 чайної ложки кмину, меленого
- 1 чайна ложка солі
- 1/2 чайної ложки чорного меленого перцю
- 1/8 чайної ложки червоного перцю чилі, меленого
Спосіб приготування:
- У мисці збийте йогурт віночком, поки він не почне загусати. Додайте огірки, м'яту, кмин, сіль і перець, перемішайте.
- Накрийте миску кришкою і поставте райт в холодильник мінімум на 1 годину. Подавайте Салат з м'ятоюХолодним.
Спробуйте також райт з бананом.