Складові:

• Бельгійський шоколад;
• Пшеничне борошно;
• Курине яйце;
• Сир;
• Вершкове масло;
• Банани;
• Цукор;
• Какао.

Бельгійський шоколад володіє чудовим смаком, тому найкраще для приготування цієї страви використовувати саме його. Але, в принципі, підійде будь-який інший молочних або навіть гіркий шоколад.

Сто п’ятдесят градусів розтопіть за допомогою водяної бані разом з вісімдесятьма грамами вершкового масла. Додайте до суміші об’єднання трьох столових ложок борошна пшеничного однієї ложки какао-порошку.

Два курячих яйця як слід збийте, так, щоб вони стали світлими, разом з двома столовими ложками цукрового піску. Влийте солодку яєчну масу в тісто з шоколаду і муки, ретельно перемішайте, і на цьому закінчується приготування шару для самого низу десерту.

Один великий банан, сто грам сиру, ложку цукру з гіркою з одним яйцем змішайте так, щоб не залишити жодної грудочки.