Якщо використовувати вже готове листкове тісто з магазину, то Слойки з фруктами готуються дуже швидко. Розкачати листкове тісто вручну, погодьтеся, досить складно і довго. Тому я для приготування слоек з фруктами тісто купую. Фрукти можна використовувати будь-які, не надто соковиті: яблука, груші, свіжий ананас, абрикоси і т. Д. Не використовуйте для слоек соковиті фрукти, такі як персики, так як тісто просто розпливеться.

Склад:

  • 1/2 кілограма листкового тіста
  • 3 середніх яблука (або будь-яких фруктів)
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 столова ложка вершкового масла або маргарину

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 220 градусів.
  • Фрукти ретельно вимийте, очистіть від шкірки і насіння і наріжте невеликими кубиками. Складіть їх в миску, додайте цукор і перемішайте. Якщо для слоек з фруктами ви використовуєте яблука, можна додати 0,5 чайної ложки меленої кориці.
  • Стіл і качалку посипте борошном, листкове тісто розкачати в прямокутний лист, товщиною 3 міліметри.
  • Викладіть фруктову начинку на тісто, рівномірно розподіливши її по всьому листу. Потім скачайте тісто з фруктами в щільний рулет.
  • Гострим ножем розрізати рулет на маленькі рулетики товщиною 2 сантиметри. Деко змастіть вершковим маслом або маргарином і злегка присипте борошном. Викладіть рулетики на деко.
  • Поставте деко в середину духовки і запікайте Слойки з фруктами близько 20-ти хвилин, поки тісто не підрум’яниться. Злегка остудіть слойки на деку і викладіть їх на блюдо.

А ви пам’ятаєте смак тістечка картопля? Смак, улюблений з дитинства! Приготувати тістечко картопля з сухарів теж дуже швидко і просто.