Смажене Печиво з фруктами — дуже популярний в Індії десерт. Дуже схоже на наші пончики, тільки з шматочками фруктів. Для печива з фруктами в Індії практично завжди використовують ананас, порізаний шматочками (консервований або свіжий). Ананас можна замінити іншими фруктами, нарізаними дрібними кубиками. Дуже смачно з яблуком і грушею.

Склад:

  • 2 яйця
  • 2 склянки борошна
  • 3 столові ложки молока
  • 3 столові ложки шматочків ананаса
  • 1 стакан рослинного масла
  • Сіль за смаком
  • Цукрова пудра

Спосіб приготування:

  • Борошно просійте, додайте збиті яйця, сіль, молоко і замісити тісто. З’єднайте його з дрібно нарізаним ананасом, перемішайте.
  • Опускайте тісто чайною ложкою в розігріте масло і обсмажуйте ананасові кульки до золотистого кольору.
  • Перед подачею посипте Печиво з фруктами цукровою пудрою. З’їсти їх потрібно гарячими!