Складові:
• Курячі яйця;
• Рослинна олія;
• Білий хлібець;
• Сир;
• Рослинна олія;
• Сіль.

Поріжте хліб, посмажте його, щоб утворилася викликає апетит золотава скоринка, але тільки з одного боку. Коли це станеться, швидко переверніть шматочок, і іншу сторону щедро посипте натертим сиром. Продовжуйте смажити.

Збийте два курячих яйця з невеликою кількістю солі і вашими улюбленими спеціями, і, отриману суміш влийте на сковорідку з сирним хлібом. Хлібець потрібно піднімати, щоб омлет зміг затекти під тости. Опустіть на сковорідку кришку і почекайте ще трохи, щоб сніданок дійшов до готовності.

Сирний французький суп з ніжним курячим філе.
Складові:
• Куряча грудка;
• Чорний мелений перець;
• Грінки;
• Картопля;
• Вершкове масло;
• Сир плавлений;
• Листя лаврові;
• Сіль;
• Морквина;
• Цибуля ріпчаста.

Вам знадобиться каструля об’ємом в три літри, яку потрібно наповнити водою, кинути туди сто грам вершкового масла і куряче філе, щоб приготувався олійно-м’ясний бульйон. Як тільки почнеться кипінні, приєднайте до бульйону трошки солі, три лаврових листочка і приправте чорним перцем. Після закипання почекайте ще хвилин двадцять п’ять, після цього грудку можна дістати.

Чотириста грам картоплі помийте, почистіть і поріжте у вигляді невеликих кубиків, точно так само поступите з ріпчастої цибулиною. Двісті грам плавленого сиру перетворите в стружку за допомогою терки, але, якщо ви придбали сир трикутниками, використання терки зовсім не обов’язково.
У каструльку з бульйоном додайте картоплю, нехай спокійно вариться хвилин сім. А поки що переходите до виготовлення основи французького супу — заправці. Посмажте цибулю з морквою на невеликій кількості вершкового масла, киньте щіпку солі, трохи більше чорного перцю, курячу грудку (яку, звичайно, потрібно якомога дрібніше порізати перед цим), і, нарешті, плавлений сир.

Суп подається з грінками. Готувати їх вкрай просто — поріжте білий хлібець на дрібні шматочки, витріть його часником і посмажте, щоб утворилася апетитна скоринка золотистого кольору.

Спагетті карбонара.
Складові:
• Сухе біле вино;
• Спагеті;
• Грана-падано або пармезан;
• Спагеті;
• Вершки тридцяти трьох відсотків;
• Бекон;
• Курячі яйця.

Гарненько відваріть спагетті, не менше дванадцяти хвилин, якщо не хочете давитися твердими макаронами.

Розбийте одне куряче яйце. Знадобляться вам тільки жовток, який потрібно вмішати в п’ятдесят грам вершків, чорним меленим перчиком і п’ятдесятьма грамами натертого сиру.

Сорок грам бекону посмажте до появи слабкої скоринки. Смажте на олії, разом з двадцятьма грамами білого вина і такою ж кількістю оливкової олії. Залишається зовсім небагато — налити в сковорідку з беконом остренький сирний соус і додати спагетті. Якщо у вас не т часу на приготування смачної їжі то ви можете відвідати кафе в Твері . Де можна добре і поснідати і пообідати і повечеряти і все це з відмінною якістю і за доступними цінами. Приємного вам апетиту!