Спаржевий суп з ніжним курячим м’ясом дуже легкий і низькокалорійний. Відмінний перекус в обідню перерву! А головне — дуже корисний! Адже спаржа багата вітамінами і мікроелементами, які так необхідні нашому організму щодня.

Склад:

  • 1 яйце
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
  • 1/2 склянки води
  • 3 склянки курячого бульйону
  • 200 грам спаржі, свіжої або замороженої
  • 1 куряча грудка, без шкірки і кісток, порізана на невеликі шматочки
  • 2 чайні ложки рибного або соєвого соусу

Спосіб приготування:

  • Яйце збийте в маленькій мисочці, відставте в сторону. В іншій мисочці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду до пастоподібного стану, відставте в сторону.
  • У великій каструлі на сильному вогні доведіть до кипіння курячий бульйон. Додайте спаржу і зменшіть вогонь до середнього. Накрийте кришкою і варіть 3-4 хвилини.
  • Додайте курку, варіть ще близько 5-ти хвилин, поки спаржа і курка не будуть майже готові. Додайте рибний або соєвий соус і кукурудзяний крохмаль з водою. Перемішуйте близько 2-х хвилин, поки суп не почне загусати.
  • Потім тоненькою цівкою влийте в суп збите яйце і варіть 30 секунд, помішуючи. Подавайте спаржевий суп гарячим.