Спаржевий суп з ніжним курячим м'ясом дуже легкий і низькокалорійний. Відмінний перекус в обідню перерву! А головне - дуже корисний! Адже спаржа багата вітамінами і мікроелементами, які так необхідні нашому організму щодня.
Склад:
- 1 яйце
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
- 1/2 склянки води
- 3 склянки курячого бульйону
- 200 грам спаржі, свіжої або замороженої
- 1 куряча грудка, без шкірки і кісток, порізана на невеликі шматочки
- 2 чайні ложки рибного або соєвого соусу
Спосіб приготування:
- Яйце збийте в маленькій мисочці, відставте в сторону. В іншій мисочці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду до пастоподібного стану, відставте в сторону.
- У великій каструлі на сильному вогні доведіть до кипіння курячий бульйон. Додайте спаржу і зменшіть вогонь до середнього. Накрийте кришкою і варіть 3-4 хвилини.
- Додайте курку, варіть ще близько 5-ти хвилин, поки спаржа і курка не будуть майже готові. Додайте рибний або соєвий соус і кукурудзяний крохмаль з водою. Перемішуйте близько 2-х хвилин, поки суп не почне загусати.
- Потім тоненькою цівкою влийте в суп збите яйце і варіть 30 секунд, помішуючи. Подавайте спаржевий суп гарячим.