Якщо додати до свинячих відбивних з грибами, протушенние в томатному соусі, трохи гострих сосисок, смак цієї страви ще більше наблизить вас до Італії. Свинячі відбивні з грибами і зеленим болгарським перцем виглядають яскраво, проте, смак їх не менш яскравий. Спробуйте Різоттто з сиром або Феттучіні Альфредо послужать для свинячих відбивних відмінними гарнірами.

Склад:

  • 4 шматочки свинячої вирізки для відбивних товщиною близько 3-х сантиметрів
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1 зубчик часнику, роздавлений
  • 1,5 столові ложки оливкової олії (або будь-якого рослинного)
  • 1/2 склянки томатного соусу
  • 1 зелений болгарський перець, очищений і нарізаний тонкими смужками
  • 120 грам свіжих печериць, або 100 грам консервованих, просушених
  • 1/2 чайної ложки орегано, сушеного
  • 1/2 склянки томатного соку
  • 120 грам гострих італійських сосисок (за бажанням)

Спосіб приготування:

  • Зріжте з свинячої вирізки зайвий жир, м’ясо промийте під холодною водою і просушіть паперовим рушником.
  • У маленькій мисочці змішайте сіль, перець і часник, розітріть свинячі відбивні сумішшю. Гриби наріжте тонкими скибочками.
  • У великій сковороді нагрійте масло на сильному вогні. Обсмажте в ньому відбивні до коричневої скоринки з обох сторін. Додайте в сковороду томатний соус, болгарський перець, гриби, орегано і томатний сік.
  • Накрийте сковороду кришкою, знизьте вогонь до мінімуму і тушкуйте свинячі відбивні 30 хвилин. Якщо ви готуєте страву з гострими італійськими сосисками, додайте їх через 20 хвилин після початку гасіння.
  • Подавайте Свинячі відбивні з грибами гарячими, полив зверху соусом з сковороди.

Спробуйте також свинячі відбивні з яблуками по французькому рецептом і свинячі відбивні в клярі на мою особисту рецептом