Чим завжди закінчується будь-яке свято?

Звичайно ж тортом! Це дуже смачне блюдо прикрашає кожен святковий стіл. Це солодке, смачне, витончене кремово-горіхове творіння, завжди внесе не тільки красу на ваш стіл, але і зробить кінець свята дуже вдалим! У кожній країні є традиція купувати торт на свято і у всіх є 10, а може навіть і 100 причаїлися рецептів. Кожна домогосподарка придумує і доповнює його чим то своїм, додаючи якусь свою родзинку. Розмаїття в видах тортів просто немає межі, кожен робить на свій смак. Хтось любить бісквіт, хтось листковий, кому подобаються з фруктами, а кому з горіхами. А скільки різний, смачних добавок, скільки видів крему.

Варіантів виготовлення придумано настільки, що навіть ярої домогосподарці, яка без розуму від кухні не під силу перепробувати всі. Домашній, смачний, зроблений своїми руками торт з усього натурального - що може бути смачніше. Токай тортик і дітям не страшно давати, адже торт для дитини - це найулюбленіші ласощі. Пропонуємо Вашій увазі один з рецептів. Склад ви знайдете в приготуванні.

Торт "Шоколадно-банановий торт"

1. Включаємо духовку заздалегідь, що б дати їй прогрітися до 200%, потім починаємо говорити.

2. Беремо яєчка, потім молоко, какао і цукор, цукру насипаємо половину. Наливаємо трохи води і розчиняємо в ній кави, перемішуємо все дуже добре (можна міксером). У виготовлений склад всипаємо просіяне борошно з додаванням соди (погашену), солимо. Збиваємо до однорідної консистенції.

3. Насипаємо наше виготовлене тісто у форму і випікаємо 45-50 хвилин.

4. Готуємо крем. Беремо сметану і цукор, весь що залишився, збиваємо це все і залишаємо на пару хвилин.

5. Готовий корж розрізаємо на дві половини. Обмащуємо їх приготованим кремом, і викладає тонко нарізні наші банани, налагоджуємо коржі один на одного. 6. Зверху намазуємо вершки, викладаємо залишилися банани і посипаємо шоколадом. Якщо ваше свято це весілля.