Пекінська капуста, завдяки високому вмісту вітамінів і ненав’язливого смаку, хороша в будь-якому вигляді: свіжа, Тушеная, смажена, в складі салатів і самостійно. Пропоную вашій увазі рецепт Тушкованою пекінської капусти.

Склад:

  • 450 грам пекінської капусти
  • 1/2 склянки курячого бульйону
  • 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1/2 сантиметри свіжого кореня імбиру, дрібно порізаного
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 чайна ложка солі

Спосіб приготування:

  • Вимийте капусту в холодній воді і висушіть паперовим рушником. Розріжте її навпіл і виріжте серцевину. Поріжте капусту 3-сантиметровими кубиками.
  • Змішайте курячий бульйон і кукурудзяний крохмаль, відставте в сторону.
  • У сковороді або воке нагрійте масло і імбир на вогні вище середнього, викладіть капусту, посипте сіллю і обсмажують, постійно помішуючи 3-4 хвилини.
  • Залийте сумішшю курячого бульйону з кукурудзяним крохмалем, добре перемішайте і тушкуйте близько 1 хвилини. Подавайте Тушковану пекінську капусту гарячої.