Як і багато м’ясні страви кубинської кухні, Тушковані овочі з фаршем і креольською соусом відмінно поєднуються з білим рисом, з жовтим рисом або з вареної локшиною. Зелені оливки надають Тушковані овочі і фаршу яскравий екзотичний присмак.

Склад:

  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 зелений солодкий перець, очищений і дрібно порізаний
  • 1 середня цибулина, дрібно порізана
  • 450 грам нежирного яловичого фаршу
  • 1/2 склянки креольського соусу
  • 1/2 чайної ложки кмину
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1/2 склянки зелених оливок, нарізаних кільцями
  • 1/2 склянки золотистого родзинок

Спосіб приготування:

  • Нагрійте масло у великій глибокій сковороді або каструлі на вогні вище середнього. Додайте болгарський перець і цибулю, обсмажуйте, поки цибуля не стане м’яким. Потім додайте фарш.
  • Дерев’яною лопаткою розімніть фарш і добре перемішайте з цибулею і перцем. Додайте креольський соус і кмин, добре перемішайте.
  • Зменшіть вогонь, посипте сіллю і перцем. Накрийте кришкою і тушкуйте близько 30 хвилин, періодично помішуючи. Посипте оливками і родзинками, перемішайте. Подавайте Тушковані овочі з фаршемГарячими з легким гарніром.