Якісне м’ясо — кролятина і качатина

Сьогодні кожному жителю нашої країни необхідно визначитися з тим, як він хоче харчуватися. Якщо його влаштовує середній рівень їжі, який забезпечує тільки необхідний мінімум калорій і смакових відчуттів, то варто налягати на найпоширеніші види м’яса: свинину, яловичину та курятину. Для тих, хто хоче отримати більше корисних речовин, варто звернутися до більш якісному м’ясу, наприклад, до кролятині і качатина.

кролики

По-перше, кроляче м’ясо має неповторний смак, який виділяється навіть на тлі інших страв з м’ясної тарілки. Також варто відзначити, що кількість страв, які можна приготувати з кролячого м’яса набагато більше, ніж страв, які можна приготувати з будь-якої птиці. Такий великий попит на кролятину говорить про приємні смакові якості і багатстві корисними речовинами м’яса цього звіра.

По-друге, потрібно розуміти, що кролик містить куди більше корисних речовин, ніж багато інших видів м’яса. Вітаміни груп Ц і Б незамінні для організму, також як і Омега-3. Все це міститься у великій кількості в кролятині, як і нікотинова кислота, і магній, і кальцій, і білок, і багато інших метали, корисні людині. До речі, а ви знали, що у кролів близько 20% білка, який засвоюється більш ніж на 90%. Через те, що м’ясо є дієтичним, його можна приймати навіть діабетикам, а через гипоаллергенности — дітям.

По-третє, кроліковческій комплекс активно використовується в косметології та медицині.

качки

Будь-яка качина ферма, яка вирощує їх для їжі, знає про всі переваги даного м’яса. В першу чергу варто відзначити велику кількість жиру в шкірі і всіх інших м’яких тканинах качки. Цей жир може бути корисний тим, хто намагається набрати масу. Також він використовує в нетрадиційній медицині і косметології.

Що стосується корисних властивостей качки, то вони теж є. В першу чергу варто виділити те, що в м’ясі багато судин і артерій. Саме тому його відносять до темного виду м’яса. Воно дуже корисно для серцевого м’яза і нервової системи. Також пам’ятайте про великий вміст вітамінів Б і А, металів (заліза, цинку і т.д.).

У підсумку можна сказати, що крім того м’яса, до якого ми звикли, є ще маса того, на що ми не звертаємо уваги. Яскравим прикладом стало м’ясо качки і кроля, які містять ті речовини, яких немає в яловичині і свинині. Якщо ви зацікавилися цими тваринами, то спробуйте їх, але краще довірте підготовку професіоналів.