Легкий і швидкий в приготуванні Яєчний суп з куркою вгамує ваш голод надовго.

Склад:

  • 1/2 склянки курячого філе, порізаного на маленькі шматочки
  • 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1 стакан води
  • 1 стакан курячого бульйону
  • 1/2 склянки солодких каштанів, тонко порізаних
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка зеленого лука, дрібно порізаного

Спосіб приготування:

  • Засипте шматочки курячого філе кукурудзяним крохмалем і перемішайте. У великій каструлі змішайте воду і курячий бульйон, додайте туди каштани і закип’ятіть.
  • Потім додайте в каструлю курку, знову доведіть до кипіння і кип’ятіть 10 хвилин. Розбийте яйце в мисочку, злегка збийте виделкою і вилийте його в суп тоненькою цівкою.
  • Перед подачею посипте Яєчний суп зеленою цибулею.