Легкий і швидкий в приготуванні Яєчний суп з куркою вгамує ваш голод надовго.
Склад:
- 1/2 склянки курячого філе, порізаного на маленькі шматочки
- 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
- 1 стакан води
- 1 стакан курячого бульйону
- 1/2 склянки солодких каштанів, тонко порізаних
- 1 яйце
- 1 столова ложка зеленого лука, дрібно порізаного
Спосіб приготування:
- Засипте шматочки курячого філе кукурудзяним крохмалем і перемішайте. У великій каструлі змішайте воду і курячий бульйон, додайте туди каштани і закип'ятіть.
- Потім додайте в каструлю курку, знову доведіть до кипіння і кип'ятіть 10 хвилин. Розбийте яйце в мисочку, злегка збийте виделкою і вилийте його в суп тоненькою цівкою.
- Перед подачею посипте Яєчний суп зеленою цибулею.